WHEELERS HILL

The previous en-suite layout was a real jumble of pieces with two separate vanity units and a built-in bath that took up a lot of floorspace.  I replaced the bath with a deep free-standing one that looks like a bath you might find in a day sap, positioning it on an angle to make better use of the space.

 

The long streamlined vanity cabinet provides a lot more storage than usual, and yet, because it floats above the floor, doesn't look too bulky or solid.  Round above-counter basins, tap-ware and the bath add soft shapes, contrasting with all the straight lines elsewhere.  As there was already plenty of light, a window behind the new vanity was closed off in preference for tall mirror panels and a dark central tiled feature.  The mix of cream and browns is a nice neutral warm colour scheme - not too stark or cold, which often happens in bathrooms with too much gloss white.

Houzz is the leading platform for home remodeling and design, providing people with everything they need to improve their homes from start to finish.

CONTACT

0410 440 420